Logo CRM için ara sürüm
Ara sürüm yayınlanma tarihi | 01 Ağustos 2022 Logo Yazılım olarak siz değerli müşterilerimize maksimum fayda sunmak üzere ürünlerimizi sürekli geliştiriyor, yeni sürümlerle portföyümüzü güçlendiriyoruz.
Bu bağlamda, Logo CRM için geliştirdiğimiz 2.34.00.01 ara sürümünün kullanıma sunulduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sürümle birlikte yapılan geliştirmeleri aşağıda yer alan dokümanda bulabilir, sürüm dosyalarına ise FTP sitemizden erişebilirsiniz.
Sürümde Yer Alan İyileştirmeler
1.ERP entegrasyonu ile doldurulan açılır liste (lookup) alan verilerinin aynı kullanıcı farklı tarayıcı ya da bilgisayar ile girilince boş görülme sorunu
ERP entegrasyonu ile doldurulan açılır liste (lookup) alan verilerinin aynı kullanıcı ile farklı oturumlar açıldığında dolu gelmesi sağlanmıştır.