Logo Destek

Logo Bulut ERP İçin Yeni Sürüm (0.35)

Logo Bulut ERP için yeni sürüm

Sürüm yayınlanma tarihi | 09.03.2023

Logo Yazılım olarak siz değerli müşterilerimize maksimum fayda sunmak üzere ürünlerimizi sürekli geliştiriyor, yeni sürümlerle portföyümüzü güçlendiriyoruz.

Bu bağlamda, Logo Bulut ERP için geliştirdiğimiz 0.35 sürümünün kullanıma sunulduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sürümle birlikte gelen yenilikler ve dikkat edilmesi gereken konular hakkında detaylı bilgileri aşağıda yer alan dokümanlarda bulabilirsiniz.

Sürümde Yer Alan Yenilikler

1.e-Dönüşüm posta kutusu ekranlarında gönder/al yapıldığında herhangi bir alınmayı bekleyen e-belge yok ise verilen uyarı mesajının düzenlenmesi talebi

e-Dönüşüm posta kutularında Gönder/Al işlemi yapıldığında bekleyen kayıt bulunmaması durumunda verilen uyarı mesajında düzenleme yapılarak uyarı tipinde verilmesi sağlandı.

2."Excel ile aktarım işlemi" için oluşturulan şablonlarda açıklama bilgisine üst başlık bilgisinin de yazılması talebi.

Excel aktarımı işlemi için oluşturulan excel şablonlarındaki başlık alanlarının not bilgisine, seçilen alanın üst başlıklarının yazılması da sağlanmıştır.

3."Online hesap özeti" ile alınan ekstre kayıtlarında bazı bankalardan alınan ekstre kayıtlarının bakiyesinin ters gelmesinin düzeltilmesi talebi

Online hesap özeti kullanımında bazı bankalardan gelen ekstre kayıtlarının doğru şekilde kaydedilmesi sağlanmıştır.

4."Nasıl Yaparım" ekranında video listelerinin liste seçiminden menüye çevirilmesi talebi

Nasıl yaparım menüsünde video listelerinin menü olarak gösterilmesi sağlanmıştır.

Sürümde Yer Alan İyileştirmeler

1.Satış faturasında barkod okuyucu ile malzeme barkodu okutulduğunda fatura satırına malzeme bilgisinin yansıması talebi

Satış faturası içerisinde barkod okuyucu ile malzeme barkodu okutulduğunda fatura satırına yansıması sağlanmıştır.

2.Kayıt numaralama şablonlarında önceden tanımlanmış kullanıcı bilgisinin kaldırılabilmesi talebi

Kayıt numaralama şablonunda kullanıcı bilgisi seçilerek kaydedildikten sonra kullanıcı bilgisinde değişiklik yapılabilmesi ve kaldırılabilmesi sağlanmıştır.

3."Kur farkı hesaplama" işlemlerine ait menülerin uyarı alınmadan açılabilmesi talebi.

Finans yönetimi modülü altından Cari Hesap Kur Farkı, Banka Kur Farkı ve Kasa Kur Farkı işlemleri açıldığında uyarı alınmaması sağlanmıştır.

İletişim

  Email us at: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  +90.212.5105868

   +90.212.5109839

   Yenidoğan Mh. 45/3 Sk. No:15/5 Zeytinburnu / İSTANBUL

Follow us