Logo Fiyat Listesi

Logo Fiyat Listesi

Kobi Ürünleri Fiyat Listesi Logo Go Plus Fiyatı

BU ÜRÜN TEDAVÜLDEN KALKMIŞTIR.

Genel Açıklamalar:

  1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı fiyat ve koşullarıdır.
  2. Tüm fiyatlar Türk Lirası (TL) cinsindendir, fiyatlara KDV dahil değildir.
  3. Yazılım ürününün amacına ulaşabilmesi ve en yüksek verimi sağlayabilmesi için uygulama danışmanlığı hizmeti ile birlikte kurulması gereklidir.
  4. Listede yer alan eğitim ücretleri, müşteri yerinde ve bir kişi için geçerlidir. Eğitimler sadece ürün kullanımı ile ilgilidir. Tanımlama, raporlama ve uyarlama gibi talepler ayrıca değerlendirilir.
  5. Eğitim hizmetini yalnızca yetkili LOGO İş Ortakları ve sertifikalı eğitim uzmanları verebilir. Sertifikasız kişi ve kuruluşların vereceği eğitim ve destek hizmetlerine dair LOGO, kesinlikle hiçbir güvence vermez.  

Logo Go Plus Fiyatı

  Lisans Kullandıkça Öde
Eğitim
Ana Paket Lisans Fiyatı Başlangıç ve 1 Yıllık Kullanım Yıllık Kullanım Fiyatı Eğitim Fiyatı  Eğitim Saati 
Go Plus Ana Paket 4.350 TL 1.550 TL 800 TL 2.900 TL 20 Saat
Kullanıcı Artırımları
+2 Kullanıcı 2.300 TL 550 TL 400 TL --
+5 Kullanıcı 5.400 TL 1.300 TL 1.000 TL
+10 Kullanıcı 8.500 TL 2.050 TL 1.500 TL
LEM
GO Plus LEM (Standart) Baz Fiyat 245 TL Kullandıkça Öde Modelinde LEM Uygulaması Yoktur --
Kullanıcı Başı Birim Fiyat 35 TL
GO Plus LEM (Geçmişe Yönelik) Baz Fiyat 290 TL
Kullanıcı Başı Birim Fiyat 40 TL
Go Plus Geçiş Setleri
Go ürünlerinden Geçiş Baz Fiyat 750 TL 265 TL 550 TL 300 TL 2 Saat
Opsiyonel Modüller
Logo Parakende
LOGO Perakende
Barkod Etiket Tasarımı ve Basımı
Malzeme Sınıfları, Konfigürasyon Yönetimi
Kampanya Yönetimi, Satış Konsolu, Pos Genius 2/3 Entegrasyonu
1.400 TL 500 TL 250 TL 550 TL 4 Saat
Barkod Etiket Tasarım ve Basımı  650 TL 230 TL 115 TL 125 TL 1 Saat
Pos Genius 2/3 Entegrasyon (1 mağaza) 650 TL 230 TL 115 TL 175 TL 2 Saat
B2B ve B2C uygulamaları
Firma İçi Data Aktarımı (FDA) 1.050 TL 370 TL 185 TL 550 TL 4 Saat
Logo Connect B2B 1.320 TL 460 TL 230 TL Proje bazlı belirlenir.
Logo Connect Banka 385 TL 135 TL 70 TL 550 TL 4 Saat
Bütçe Çözümleri
Performa Bütçe (Terminal Lisanslı) 500 Bileşen 1.100 TL -- 970 TL 6 Saat
+1.000 ilave Bileşen Artırım 2.100 TL --
+10.000 ilave Bileşen Artırımı 4.400 TL
Performa Bütçe LEM 350 TL
Yönetim Karar Destek Sistemleri
Navigator Smart Ana Paket 1.155 TL 410 TL 205 TL 175 TL 4 Saat
+2 Kullanıcı Artırımı 750 TL 265 TL 135 TL --
+5 Kullanıcı Artırımı 1.190 TL 420 TL 210 TL
+10 Kullanıcı Artırımı 1.900 TL 665 TL 330 TL
Navigator'dan Navigator Smart'a Geçiş Paketi 500 TL 175 TL 205 TL -- --
+2 Kullanıcı Artırımı 460 TL 160 TL 135 TL --
+5 Kullanıcı Artırımı 715 TL 250 TL 210 TL
+10 Kullanıcı Artırımı 1.250 TL 440 TL 330 TL
Analitik Bütçe 700 TL -- -- 345 TL 4 Saat

 

E-Devlet Uygulamaları
E-Fatura
Connect Fatura (1 firma içerir) 3.000 TL
e-Fatura Sunucu Lisansi Eklentisi 12.000 TL
Connect Fatura Firma Artırımı 600 TL
Connect Fatura Sunuculu Firma Artırımı 800 TL
e-Fatura Devam Eden Yıllar (Yenileme) 150 TL
e-Defter
LOGO e-Defter (İlk Yıl) 2.200 TL
LOGO e-Defter Firma Artırımı 825 TL
LOGO e-Defter Devam Eden Yıllar (Yenileme) LEM Sahipleri için: 100 TL
LOGO Dışı Kullanıcılar İçin e-Defter LEM'i Olmayan Firmalar için Yenileme Oranı: %20
LOGO Dışı Kullanıcılar İçin e-Defter Proje bazlı belirlenir

 Açıklamalar: 

  1. GO Plus ana paketinin standardı 1 kullanıcılıdır.
  2. GO Plus ürünü ve tüm opsiyonları, en çok 16 kullanıcıya kadar kullanılabilir.
  3. GO Plus ana paket Microsoft® SQL Server® 2012 R2 Express Edition veritabanı ile kullanılabilmektedir. Microsoft® SQL Server® 2012 R2 Express Edition, en fazla 1 CPU, 1 GB bellek ve 10 GB boyutundaki veritabanlarını destekler. Microsoft® SQL Server® 2012 Runtime ve Microsoft® SQL Server® 2012 Full Use ihtiyaçları için lütfen yetkili LOGO İş Ortakları'na danışınız.
  4. GO Plus Ana Paket, Stok (İrsaliye, Sipariş, Maliyetlendirme, Dinamik Birimleme, Eşdeğer Mal Takibi), Muhasebe, Duran Varlık, Fatura, Cari Hesap (Ödeme/Tahsilat, Ödeme Planı), Talep Yönetimi, Çek/Senet, Taksit İşlemleri (Parçalı Tahsilat), Kredi Kartı, Banka, Kasa, Döviz Kuru Takibi, Enflasyon Muhasebesi, Ek Vergi (ÖTV, ÖİV), Dövizli Hesap Makinesi, İşlem Dövizi, Tablo ve Pivot Raporlar, Görev Zamanlayıcı, İş Akışı, Yönetici Konsolu ve GO Webmaster modüllerini içerir. Ana paket alımlarında 1 yıllık LEM paketi ücretsiz verilir.
  5. Ana Setlere eklenen kullanıcı artırımları, tek başına veya üst üste yüklendiğinde kullanıcı sayısını artıran paketlerdir. Örnek: GO Plus ana sete “+2 Kullanıcı” artırımı yüklendiğinde, toplamda 3 kullanıcı elde edilir. Üstüne bir +2 kullanıcı daha yüklenirse 5 kullanıcı elde edilir. Setler ile beraber kullanılan opsiyonlar için listede belirtilmediyse ayrıca kullanıcı artırım seti almaya gerek yoktur.
  6. LEM, geçerlilik süresi boyunca, kullanıcılarına güncel yasal mevzuata tam uyum, hata giderici sürüm(bugfix) ve yeni geliştirilen tüm standart özelliklerden ücretsiz olarak yararlanmayı garanti altına alan bir üyelik sistemidir.
  7. LEM paketi 1 yıllık süreyi kapsar. LEM sözleşmesi sonlanan kullanıcılar, LEM’lerini yeniledikleri zaman yeni LEM’leri, bir önceki LEM’in bitim tarihinden itibaren başlatılacaktır.
  8. LEM fiyatlarına LOGO Yetkili İş Ortakları’nın servis, kurulum ve yükleme gibi hizmet fiyatları dahil değildir. Ürünlerinizi daha etkin kullanmanızı sağlayacak bakım ve destek hizmetlerinden faydalanmak için LOGO Yetkili İş Ortakları ile bağlantıya geçmeniz tavsiye edilir.
  9. LEM Sözleşmesini, bitim tarihinden itibaren 30 gün içerisinde yenilemeyen kullanıcılar Geçmişe Yönelik LEM fiyatları üzerinden yenilerler.
  10. GO Plus için LEM fiyatları kullanıcı sayısına göre belirlenmektedir. LEM fiyatı: Baz Fiyat + (Kullanıcı başı birim fiyat x kullanıcı sayısı) Örnek, 1 Kullanıcılı GO Plus için LEM fiyatı: 245+(35 x 1) = 280TL + KDV’dir. Ana pakete +5 kullanıcı artırımı eklenmiş ise, toplamda 6 kullanıcılı kullanıldığından, GO Plus için LEM fiyatı: 245 + (35 x 6) = 455TL + KDV’dir.
  11. GO Basic, Pro ve Shop Manager’dan GO Plus’a geçişler mevcut ana paket, kullanıcı ve varsa ilgili modüllerin (Üretim modülü hariç) geçişini içermektedir.
  12. GO Power veya üretim modülü kullanan GO kullanıcıları Tiger Plus veya Tiger Enterprise’a geçmelidir. Eğer, kullanıcı GO Plus’a geçmek istiyor, üretim modülünü kullanmıyor veya üretim modülü ile ilgili tüm haklarından vazgeçiyor ise feragat yazısı ile birlikte GO’dan geçiş fiyatı üzerinden GO Plus’a geçebilirler.
  13. GO Muhasebe kullanıcıları GO Plus’a geçerken, GO Plus ana paket fiyatının %50'sini öderler.
  14. Tüm ürünlerden geçişlerde 1 yıllık LEM dahildir.
  15. Start’tan GO Plus’a geçişlerde listeler arası fiyat farkı uygulanır.
  16. Tüm opsiyonel modüller GO Plus Ana Paket'e bağlı olarak çalışır.
  17. Kullanıcı bağımsız modüllerin kullanıcı sayısı, GO Plus kullanıcı sayısı ile sınırlıdır.
  18. LOGO Perakende
    • LOGO Perakende, bir modül olarak satılır ve GO Plus ana paket ile entegre çalışır.

    • Pos Genius 2 ve Pos Genius 3, LOGO Perakende modülü ile entegre çalışmaktadır. Sipariş sırasında Pos Genius 2 veya 3 olduğu belirtilmelidir.
    • “Barkod Etiket Tasarımı ve Basımı” ve “Pos Genius 2/3 Entegrasyon” fonksiyonları Perakende modülünden bağımsız olarak da ayrıca satın alınabilir.
  19. 19. B2B ve B2C Uygulamaları
    • LogoConnect B2B modülü, İş’ten İş’e Entegrasyon özelliklerini içerir. Aynı veritabanı üzerinde 5 firmaya kadar hizmet vermektedir. Bunun üzerindeki sayıda firma talepleri için proje teklifi alınmalıdır.
    • B2B’den, Lokal’de kullanılarak (veri aktarımını kullanıcının üstlenmesi durumu) veya LOGO’dan (LOGO sunucuları üzerinden) hizmet alarak yararlanılabilir. Aynı kurumun firmaları arasında veri aktarımında lokal kullanım, şube yapısı veya harici firmalar ile veri alışverişi yapılması durumunda LOGO sunucuları üzerinden hizmet kullanımı tavsiye edilir. Hizmet fiyatları için Yetkili LOGO İş Ortakları’na danışılmalıdır.
  20. Bütçe Çözümleri
    • Performa Bütçe ana paketi 500 bileşenlidir ve 1 yıllık LEM dahildir. İkinci yıldan itibaren ayrıca LEM satın alınması 

      gerekmektedir.
  21. Yönetim Karar Destek Sistemleri
    • Navigator Smart Ana Paket 1 kullanıcı lisansı içermektedir.

    • Analitik Bütçe kamu kurum ve kuruluşlarının kullanımı içindir.
  22. e-Devlet Uygulamaları
    • Connect Fatura, içeriğinde sadece fatura ile ilgili özellikleri bulunduran ve e-Fatura modülünü içerecek şekilde 

      paketlenmiş, 1 firma kullanımlı bir çözümdür. e-Fatura uygulamasına ait temel fonksiyonların genel kullanımı sağlanırken, GİB’in sunduğu e-Fatura portalı üzerinden e-Faturalar manuel olarak alınıp gönderilebilmektedir. 
    • Connect Fatura + e-Fatura Sunucu Lisansı eklentisi ile firmalar kendi bilgi işlem sistemleri aracılığıyla Gelir İdaresi Başkanlığı’nın sistemine entegre olarak e-Fatura uygulamasını kullanabilmektedir. Böylelikle; e-Faturaların alım ve iletim işlemleri otomasyona geçirilebilmektedir.
    • e-Fatura hizmetinin yenilenmesi için kullanıcıların güncel bir LEM anlaşmasına sahip olmaları gerekmektedir.
    • e-Defter ürünleri yıllık yenilemeli ürünlerdir ve satın alımlarını takiben 1 yıl sonunda belirli bir yenileme oranı alınması gerekmektedir. Yenileme oranları kullanıcının LEM sahibi olup olmamasına göre değişiklik göstermektedir. Bu oran hesaplanırken kullanıcının e-Defter ürünündeki en güncel konfigürasyonlarına bakılmakta yani sahip olduğu e-Defter modülü ile firma artırımları baz alınmaktadır. e-Defter ürününün kullanımına devam edilebilmesi için bu yenilemenin mutlaka yapılması gerekmektedir.
    • LOGO Dışı Kullanıcılar İçin e-Defter Çözümü
      • Ana paketi 1 firmayı içerir ve gerektiği durumlarda firma artırımı yapılabilir. Lisans satışları yıllık yenilemeli modelde gerçekleştirilir.
  23. GO Plus ürünüyle entegre çalışan daha fazla çözüm için Dikey Çözümler Fiyat Listesini inceleyiniz. Dikey Çözümler, 

    LOGO Çözüm Ortakları tarafından geliştirilen ve LOGO ürünleriyle entegre çalışan çözümlerdir.

Logo Start Fiyatı

 

  Lisans   Kullandıkça Öde  Eğitim
Ana Paket    Yıllık Kullanım Fiyatı Eğitim Fiyatı  Eğitim Saati 
Start Ana Paket  750.00 TL  135.00 TL  190.00 TL  3 Saat
LEM        
Start LEM (Standart) Baz Fiyat  75.00 TL      
Start LEM (Geçmişe Yönelik) Baz Fiyat  90.00 TL      
Start Geçiş Setleri        
Alınteri Ürünlerinden Geçiş Baz Fiyat  450.00 TL  135.00 TL  130.00 TL  2 Saat

 

 Açıklamalar:

  1. START ürünü 1 kullanıcılıdır ve kullanıcı sayısı artırılamaz.
  2. Start ürünü, Stok, Kasa, Fatura, Cari Hesap, Sipariş, Çek/Senet, Banka özelliklerini içerir. Ana paket alımlarında 1 yıllık LEM paketi ücretsiz verilir.
  3. LEM, geçerlilik süresi boyunca, kullanıcılarına güncel yasal mevzuata tam uyum, hata giderici sürüm(bugfix) ve yeni geliştirilen tüm standart özelliklerden ücretsiz olarak yararlanmayı garanti altına alan bir üyelik sistemidir.
  4. LEM paketi 1 yıllık süreyi kapsar. LEM sözleşmesi sonlanan kullanıcılar, LEM’lerini yeniledikleri zaman yeni LEM’leri, bir önceki LEM’in bitim tarihinden itibaren başlatılacaktır.
  5. LEM fiyatlarına LOGO Yetkili İş Ortakları’nın servis, kurulum ve yükleme gibi hizmet fiyatları dahil değildir. Ürünlerinizi daha etkin kullanmanızı sağlayacak bakım ve destek hizmetlerinden faydalanmak için LOGO Yetkili İş Ortakları ile bağlantıya geçmeniz tavsiye edilir.
  6. LEM Sözleşmesini, bitim tarihinden itibaren 30 gün içerisinde yenilemeyen kullanıcılar Geçmişe Yönelik LEM fiyatları üzerinden yenilerler.
  7. Start tek kullanıcılı bir ürün olduğundan LEM fiyatı da kullanıcı sayısı bağımsızdır.
  8. Tüm ürünlerden geçişlerde 1 yıllık LEM dahildir.
  9. Alınteri’nden Start ürününe geçişlerde, Alınteri’nin hangi işletim sisteminde kullanıldığı (OEM, DOS ya da Win olarak) siparişte belirtilmelidir.

 Logo Bordro Plus Fiyatı

  Lisans Kullandıkça Öde
Eğitim
Ana Paket Lisans Fiyatı Başlangıç ve 1 Yıllık Kullanım Yıllık Kullanım Fiyatı Eğitim Fiyatı  Eğitim Saati 
Bordro Plus Ana Paket 2.200 TL 770 TL 335 TL 870 TL 10 Saat
Çalışan Personel Artırımları
+100 Çalışan 1.100 TL 380 TL 190 TL --
+250 Çalışan 1.650 TL 580 TL 290 TL
+500 Çalışan 3.025 TL 1.060 TL 530 TL
+1000 Çalışan 4.350 TL 1.520 TL 760 TL
+2.500 Çalışan 5.720 TL 2.000 TL 1.000 TL
LEM
Bordro Plus LEM 330 TL Kullandıkça Öde modelinde LEM uygulaması yoktur.   --  
Bordro Plus Geçiş Setleri
Go Bordrodan geçiş 470 TL 120 TL 335 TL 170 TL 2 Saat
Opsiyonel Modüller
Bütçe
Bütçe Similasyonu 1.550 TL 540 TL 270 TL 260 TL 3 Saat

Açıklamalar:

  1. Bordro Plus ürünü tek başına ya da GO Plus'ın bir modülü olarak entegre çalışabilmektedir. Bordro Plus, Microsoft® SQL Server® 2012 R2 Express Edition ile birlikte kullanılabilmektedir. . Microsoft® SQL Server® 2012 R2 Express Edition, en fazla 1 CPU, 1 GB bellek ve 10 GB boyutundaki veritabanlarını  destekler.
  2. Bordro Plus Ana Paket Sicil Yönetimi, Bordro, İzin Yönetimi, Borç Avans özelliklerini ve +100 çalışan lisansını içermektedir. Ana paket alımlarında 1 yıllık LEM paketi ücretsiz verilir.
  3. Bordro Plus çalışan sayısı tüm programda tutulan sicil kartı sayısıdır. Eski personel kayıtları çalışan sayısı hesaplamasına dahil edilmez.
  4. Yukarıdaki eğitim fiyat ve süreleri çalışan sayısından bağımsız olarak verilmiştir.
  5. GO Plus ile birlikte kullanılan Bordro Plus'ın LEM fiyatı 110TL+KDV'dir. Kullanıcı GO Plus'ın yanında Bordro Plus da kullanıyorsa LEM fiyat hesaplamalarına bu da dahil edilmelidir.
  6. Kullanıcı, GO Plus olmadan, yalnızca Bordro Plus kullanıyorsa ödemesi gereken LEM fiyatıdır. 330TL+KDV, LEM yenileme tarihinden bağımsız, standart fiyattır.
  7. GO Bordro’dan Bordro Plus’a geçiş seti çalışan sayısı ya da kullanıcı sayısından bağımsız hesaplanır.

Logo Mali Müşavir PLus Fiyatı

  Lisans Kullandıkça Öde
Eğitim
Ana Paket Lisans Fiyatı Yıllık Kullanım Fiyatı Eğitim Fiyatı  Eğitim Saati 
Mali Müşavir Plus Ana Paket 1.100 TL 185 TL 1.400 TL 16 Saat
LEM
Mali Müşavir LEM (Standart) Baz Fiyat 115 TL -- --
Kullanıcı Başı Birim Fiyat 20 TL
Mali MüşavirLEM (Geçmişe Yönelik) Baz Fiyat 140 TL
Kullanıcı Başı Birim Fiyat 25 TL
+2.500 Çalışan 5.720 TL

Açıklamalar:

  1. Mali Müşavir Plus ürününün standardı 5 kullanıcılıdır.
  2. MM Plus Ana Paket, Muhasebe Yönetimi, Duran Varlık Yönetimi, İşletme Defteri, Beyanname, Büro Yönetimi, Bordro (10.000 çalışan) modüllerini içerir. Ana paket alımlarında 1 yıllık LEM paketi ücretsiz verilir.
  3. Son bir yıl içinde meslek grubuna yeni katılmış Mali Müşavirlere %30 indirim sağlanmaktadır.
  4. LEM, geçerlilik süresi boyunca, kullanıcılarına güncel yasal mevzuata tam uyum, hata giderici sürüm(bugfix) ve yeni geliştirilen tüm standart özelliklerden ücretsiz olarak yararlanmayı garanti altına alan bir üyelik sistemidir.
  5. LEM paketi 1 yıllık süreyi kapsar. LEM sözleşmesi sonlanan kullanıcılar, LEM’lerini yeniledikleri zaman yeni LEM’leri, bir önceki LEM’in bitim tarihinden itibaren başlatılacaktır.
  6. LEM fiyatlarına LOGO Yetkili İş Ortakları’nın servis, kurulum ve yükleme gibi hizmet fiyatları dahil değildir.
  7. LEM Sözleşmesini, bitim tarihinden itibaren 30 gün içerisinde yenilemeyen kullanıcılar Geçmişe Yönelik LEM fiyatları üzerinden yenilerler.
  8. Mali Müşavir Plus için LEM fiyatları kullanıcı sayısına göre belirlenmektedir.
    • LEM fiyatı: Baz Fiyat + (Kullanıcı başı birim fiyat x kullanıcı sayısı)
    • Örnek, yalnızca Ana Paket MM Plus için LEM fiyatı: 115+(20x 5) = 215TL + KDV’dir.
    • Ana pakete +2kullanıcı artırımı eklenmiş ise, toplamda 7 kullanıcılı kullanıldığından,
    • MM Plus için LEM fiyatı: 115 + (20 x 7) = 255TL + KDV’dir.
  9. Mali Müşavir Plus kullanıcıları, GO Plus Ana Paket'e, tüm opsiyonel modüllerine ve kullanıcı artırımlarına yukarıda GO Plus için belirtilen fiyatlar üzerinden %50 indirimli olarak sahip olurlar.

Logo Ek Ürün ve Hizmetler Fiyatları 

Ürün / Hizmet Fiyatı
Veritabanı Kullanım Lisansı 550 TL
Set Kontrol ve Değişim Hizmeti 250 TL
Cepsiz Bordro Zarfı (1.000 adet) 110 TL
Cepli Bordro Zarfı (1.000 adet) 120 TL
Şifreli Bordro Zarfı (1.000 adet) 250 TL

Açıklamalar:

  1. Uyarlama araçları olmadan veri yazan uygulamaları kullananların Veritabanı Kullanım Lisansı edinmeleri 

    gerekmektedir.

  2. Cepli Bordro Zarfı 2 nüshadan oluşup üst kısmı açıktır ve en alt kısımda para koymak için bir zarf bulunmaktadır.
  3. Şifreli Bordro Zarfı ise 3 nüshadır, üst kısmı 2 nüshadan oluşur ve kapalıdır. 3.nüshası imzalanıp IK ya teslim 

    edilmek üzere yapılmıştır.

İletişim

  Email us at: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  +90.212.5105868

   +90.212.5109839

   Yenidoğan Mh. 45/3 Sk. No:15/5 Zeytinburnu / İSTANBUL

Follow us

Offcanvas Menu